Audiovisuele multimedia experiences

 In Belichting, Muziek productie, Video productie, Videoprojectie

Voor het creëren van impactvolle contactmomenten met uw publiek

Heere Media Entertainment ontwikkelt samen met de klant een eigen uniek en creatief concept en creëert impactvolle belevenissen. Van creatief concept tot en met realisatie.

Met onze creatieve audiovisuele multimedia experiences creëren we bijzondere momenten tijdens productlanceringen, reclame campagnes, voorstellingen, evenementen en attractieparken.
We maken daarbij gebruik van  de nieuwste technieken en creatieve interactieve toepassingen, waaronder holografie en lichtprojecties en hoogwaardige surround sound.
Onze contentmakers zijn zeer ervaren in het content ontwikkelen voor big screens, mapping, 3D projecties en hologram projecties.
Daarnaast bieden we ondersteuning bij de promotie van de multimedia experiences via diverse (social) media kanalen.

Innovatieve audiovisuele toepassingen

Video projectie in het algemeen is door de jaren niet veel veranderd, de projector daar in tegen wel. Ruim 30 jaar geleden gingen we op pad met een 3 buizen projector, rood groen blauw werd pas buiten de projector over elkaar heen gelegd tot wit ontstond om alle kleuren te krijgen, tegenwoordig gebeurt dit in de projector.

We zien dat videoprojectie in het algemeen ook niet veel veranderd is, scherm, projector ervoor en een bron om te vertonen. Eigenlijk als je 30 jaar terug denk of zelfs nog verder in het dia tijdperk is de verandering langzaam te noemen.

Zoals in iedere branche zijn ook hier pioneers bezig om het te veranderen, spectaculair maken, verrassend en toch het informatieve als eindresultaat. Op zoek naar vormen en materialen om op te kunnen projecteren met de video projector (beamer) als basis maar nu ook met media players om de projectie te kunnen manipuleren. Door veel te testen en met een beetje lef kom je steeds verder en lijkt het eindresultaat simpel maar heeft heel wat uren aan innovatie vooraf gehad zoals bij iedere uitvinding.

Apparatuur en materialen is één maar aan onze zijde moeten ook creatieve content makers meedenken en durven te proberen. Alleen kan je niets hebben we gemerkt, maar met een team maken we de mooiste producten. Wat we vandaag mooi vinden willen we volgende week overtreffen, daarom is voor ons een standaard product moeilijk te omschrijven. Wie is de klant (merkwaarden), wat is het doel en wie is de doelgroep zijn altijd weer de belangrijkste ingrediënten om te komen tot een uniek concept en de realisatie van een impactvolle belevenis voor de klant en haar publiek. In zowel beeld als geluid.

Verrassende effecten met materialen en vormen

Spelen met de verwachting van de bezoeker is voor ons een basis begrip, en dat kunnen we door te projecteren op Acrylic of hoogwaardig gaas. Verrassende effecten met toch het beoogde doel als resultaat. Ook de vormen van schermen, interactie mogelijkheden en geluidsondersteuning geven iets extra’s. In veel gevallen moeten er veel bezoekers heel lang naar kijken, wij denken dan maak het dan anders en toch laten matchen met de doelstelling van de dag. We laten graag ideeën zien, we doen daar moeite voor. Het combineren van eerder resultaten geven ook weer een persoonlijke tint aan weer een nieuwe productie. We komen graag in gesprek en dat is de start van een geslaagde productie.

Volledige begeleiding & levering apparatuur

In samenwerking met de klant realiseren wij de audiovisuele multimedia experiences en begeleiden wij de implementatie. Wij ondersteunen de klant bij het creëren van de juiste condities op de locatie om het beoogde effect te bewerkstelligen. Daarnaast faciliteren we de benodigde audiovisuele apparatuur en materialen gedurende de periode van de experiences.

Interesse om te sparren? Neem contact met ons op.

Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search